groepsprogramma
Native brand tr-ibe


Big deal in 2021, een nieuwe ster aan het firmament van de Native Brand academy: het groepsprogramma, of wel de Native Brand TR-IBE. Maximaal twaalf deelnemers per editie. Vol = vol.

We hadden er meteen al hoge verwachtingen van, en dat bleek niet voor niets. Want hoe klinkt dit je in de oren?

Tijd voor verdieping en inspiratie, en ruimte om met échte aandacht eens stil te staan bij de kracht van wie jij bent als ondernemer. Aan je eigen merk werken, maar niet alleen. Want alleen werken aan/in je bedrijf doe je al genoeg. Door deel te nemen aan een Native Brand TR-IBE omring je je met toffe ondernemers. Je maakt – indivueel maar toch samen – een ontdekkingsreis naar het geheim van je aantrekkingskracht en naar een merk dat klopt.

Natuurlijk is Francien er, als jullie gids en mentor. Zij neemt jullie mee in de wondere wereld van Native Branding en helpt je ontdekken wat klopt voor jou. Maar we gebruiken ook de kracht van de groep, én bouwen in drie maanden samen een prachtig netwerk op.

Jouw tribe. Misschien wel for life.

Het Native Brand programma draait om individuele ondernemers en hun (merk)identiteit. Alle (maximaal) twaalf deelnemers werken in hun eigen e-learningomgeving aan hun Native Brand programma, onderzoeken hun eigen dominante archetype(n) en maken hun eigen opdrachten.

Antropologen begrijpen echter dat identiteit ontstaat in relatie met anderen. Het is wie je bent ten opzichte van die anderen, die je ‘wij’ of ‘zij’ noemt. In dit groepsprogramma gebruiken we dan ook de kracht van samen. De anderen zijn er om jouw individuele ontdekkingsreis naar je identiteit als ondernemer nóg waardevoller te maken. En andersom. Je maakt je eigen reis, maar in gezelschap.

Ieder kwartaal start er een nieuwe groep. We vertrekken gezamenlijk en komen ook samen op onze bestemming aan. We doorlopen daarbij de bewezen opbouw van het 1:1 Native Brand programma, volgens de pijlers: 1) identiteit, 2) verhaal, 3) beeld, en 4) brand and business.

Wekelijks treffen we elkaar online bij de TR-IBE sessions. Tijdens deze momenten bij het virtuele kampvuur bespreken we het onderwerp van die week. Francien leidt de bijeenkomsten in, verrast je met nieuwe perspectieven en inzichten. Er is gelegenheid voor het inbrengen van casussen, we delen inzichten, wisselen verhalen uit en spiegelen elkaar.

Natuurlijk werk je in jouw persoonlijke reisdagboek.

Ook gaan we – soms plenair, soms in kleine groepjes en soms individueel – aan het werk met allerlei uitdagende, prikkelende extra opdrachten gericht op implementatie van je merkstrategie. Tussen de bijeenkomsten door is het mogelijk om elkaar in een online community op te zoeken om te sparren en elkaar te spiegelen.

Image

Natuurlijk sluiten we de TR-IBE sessions live af met een feestelijk écht kampvuurdiner dat in het teken staat van uitwisselen, netwerken en delen. En iets zegt ons dat het daar niet zal eindigen…

De prijs voor het Native Brand groepsprogramma is 2950 euro, exclusief BTW.

Dit wil ik!

even een rekensommetje…

We weten uit ervaring dat financiële overwegingen eigenlijk geen rol spelen bij de keuze voor het Native Brand programma. De waarde van de ervaringen, inzichten en inspiratie die je opdoet tijdens de reis is tenslotte niet in geld uit te drukken.

En toch is het goed om – als je twijfelt tussen het groepsprogramma of een individueel Native Brand programma – dit rekensommetje mee te nemen.

Native Brand programma zelfstudievariant (1 archetype)
twv 1250 euro

Toegang tot het programma van tweede en derde archetype
twv 1100 euro

12 intensieve en inspirende TR-IBE sessions van twee uur onder begeleiding van Francien
twv 3750 euro

Bakken vol extra inzichten, handouts en opdrachten voor merkimplementatie (onder meer op gebied van storytelling, klantreis, contentcreatie)
twv 2750 euro

Bijzonder kampvuurdiner op inspirerende locatie
twv 300 euro

Prachtig vormgegeven, zeer uitgebreide reisdagboek (zo’n echte, van papier)
twv 150 euro

De kracht van de groep en een netwerk for life
tja, onbetaalbaar dus

De minimale waarde is dus 8900 euro.
In het groepsprogramma krijg je het allemaal voor

2950 euro!


TR-IBEs open voor inschrijving

summerTR-IBE 2021

juni – juli – augustus – september
op donderdagen van 9 tot 11 uur
17 juni
24 juni
1 juli
8 juli
15 juli
22 juli
29 juli
5 augustus
(drie weken geen bijeenkomsten in augustus)
2 september
9 september
16 september
afsluitend kampvuurdiner op vrijdag 17 september van 19 tot 22 uur

De aanmelding voor de SUMMERTR-IBE 2021 is geopend.

Aanmelden voor SUMMERTR-IBE 2021
autumnTR-IBE 2021

oktober – november – december
data volgen

Zet me maar op de mailinglijst voor deze TR-IBE
Image

WAT anderen zeggen OVER HET GROEPSPROGRAMMA
Dit voorjaar gingen we van start met Spring TR-IBE 2021. En eerlijk is eerlijk. Het is f*cking amazing! Acht fantastische ondernemers met mooie verhalen, merken en ambities. De kracht die vrijkomt als mensen tegelijkertijd opstaan, is niet te bevatten.

"Met Franciens zelfkennis, bereidheid om kwetsbaar te zijn en zichzelf te laten zien, is zij als mentor een inspiratie voor mij om dit ook te doen in het werken met mijn klanten. Het klopt, dat voel je. En het werkt. En dát voel je ook!"

"De enorme herkenning die ik voel bij de archetypen, de spiegel die Francien me voorhoudt maar vooral de inzichten op zo'n diep level in wie ik ben, maken dat alles in mij beweegt. Ik maak een innerlijke reis en kom meer thuis bij mezelf dan ooit."

"Super! Inspirerend, leuk, interessant, leerzaam!"

"De interessante, soms zelfs intieme, gesprekken met andere ondernemers in combinatie met het aanstekelijke enthousiasme van Francien maken dat je vanzelf met elkaar de diepte in gaat. En dat met heel veel humor, positieve energie en prachtige verhalen!"

"Dat reisdagboek! Zo mooi gemaakt in een gepersonaliseerde map en tot in de puntjes verzorgd. Het klopt echt! Elke drie weken komt er een pakketje met nieuwe inhoud. Ik ben bang dat de postbode denkt dat ik verliefd op hem ben, want ik zit steeds verheugd naar zijn komst uit te kijken!"

"Francien is een echte verhalenvertelster. We hangen aan haar lippen. Het raakt, het triggert. Haar verhalen zijn zo persoonlijk en eerlijk dat je als vanzelf in je hoofd de film van je eigen leven afspeelt. In dit groepsprogramma zet Francien alles van zichzelf in om on de inzichten te geven die we nodig hebben. Zelfs als die verhalen schuren voor haarzelf."

"Ik had echt al veel over mezelf geleerd en ontdekt. Zelfs al veel met archetypen gewerkt, voor de start van dit programma. Maar de unieke, andere aanvliegroute van dit groepsprogramma geeft zoveel meer verdieping!"

wel even een kleine waarschuwing

Want let op… Het Native Brand programma is een intensief programma waarin je veel leert over jezelf. Niet zelden zijn deelnemers diep in hun ziel geraakt, en voor altijd veranderd. Waarbij ‘veranderd’ betekent: meer zichzelf dan ooit! Wat daarvoor nodig is, is dat je jezelf laat zien. Écht laat zien. Dat je eerlijk kijkt en deelt wat je bezighoudt. Dat kan kwetsbaar voelen in een groep, maar is tegelijkertijd juist ontzettend krachtig. Want je leert jezelf zien zoals anderen jou zien: als een mooi, waardevol mens met een prachtig verhaal en een onweerstaanbaar merk.

Overweeg je deelname aan een Native Brand TR-IBE? Weet dat dan wij er – met jou –  alles aan doen om ervoor te zorgen dat jezelf laten zien écht veilig is.

Image

Aanmelden voor het groepsprogramma doe je via een mail aan info@tr-ibu.nl.
Let op: je aanmelding is pas definitief na het voldoen van de factuur.
Vol = vol.

Wil je liever eerst een kijkje nemen achter de schermen bij de Native Brand academy? Meld je dan aan voor een Open Dag. Je leest hier alles over de Open Dagen.