nieuw: groepsprogramma
Native brand tr-ibe


Op vrijdag 30 april 2021 is het zover. Dan start het allereerste groepsprogramma van de Native Brand academy. Een toffe groep ondernemers meldde zich al aan, en we kunnen niet wachten om met elkaar aan de slag te gaan. Er zijn nog een paar plekjes vrij. Dus lees snel verder.

Big deal in 2021, een nieuwe ster aan het firmament van de Native Brand academy: het groepsprogramma, of wel de Native Brand TR-IBE. Maximaal twaalf deelnemers per editie. Vol = vol.

We hebben er hoge verwachtingen van, en dat is niet voor niets. Want hoe klinkt dit je in de oren?

Tijd voor verdieping en inspiratie, en ruimte om met échte aandacht eens stil te staan bij de kracht van wie jij bent als ondernemer. Aan je eigen merk werken, maar niet alleen. Want alleen werken aan/in je bedrijf doe je al genoeg. Door deel te nemen aan een Native Brand TR-IBE omring je je met toffe ondernemers. Je maakt – indivueel maar toch samen – een ontdekkingsreis naar het geheim van je aantrekkingskracht en naar een merk dat klopt.

Natuurlijk is Francien er, als jullie gids en mentor. Zij neemt jullie mee in de wondere wereld van Native Branding en helpt je ontdekken wat klopt voor jou. Maar we gebruiken ook de kracht van de groep, én bouwen in drie maanden samen een prachtig netwerk op.

Jouw tribe. Misschien wel for life.


springTR-IBE 2021

eind april – mei – juni – begin juli
op vrijdagen van 9 tot 11 uur:
dus op 30 april, 7 mei, 14 mei, 21 mei, 28 mei, 4 juni, 11 juni, 18 juni, 25 juni, 2 juli en 9 juli
afsluitend kampvuurdiner op 9 juli van 19 tot 22 uur
Let op: startdatum 30 april!

summerTR-IBE 2021

juni – juli – augustus – september
op donderdagen van 9 tot 11 uur:
dus op 17 juni, 24 juni, 1 juli, 8 juli, 15 juli, 22 juli, 29 juli, 5 augustus, 2 september, 9 september, 16 september en 23 september
afsluitend kampvuurdiner op 1 oktober van 19 tot 22 uur
Let op: startdatum 17 juni, en geen meetings in de laatste drie weken van augustus!

autumnTR-IBE 2021

oktober – november – december
op vrijdagen van 9 tot 11 uur:
dus op 24 september, 1 oktober, 8 oktober, 15 oktober, 22 oktober, 29 oktober, 5 november, 12 november, 19 november, 26 november, 3 december en 10 december
afsluitend kampvuurdiner op 17 december van 19 tot 22 uur
Let op: startdatum 24 september, en geen meetings in de laatste twee weken van december!

Het Native Brand programma draait om individuele ondernemers en hun (merk)identiteit. Alle (maximaal) twaalf deelnemers werken in hun eigen e-learningomgeving aan hun Native Brand programma, onderzoeken hun eigen dominante archetype(n) en maken hun eigen opdrachten.

Antropologen begrijpen echter dat identiteit ontstaat in relatie met anderen. Het is wie je bent ten opzichte van die anderen, die je ‘wij’ of ‘zij’ noemt. In dit groepsprogramma gebruiken we dan ook de kracht van samen. De anderen zijn er om jouw individuele ontdekkingsreis naar je identiteit als ondernemer nóg waardevoller te maken. En andersom. Je maakt je eigen reis, maar in gezelschap.

Ieder kwartaal start er een nieuwe groep. We vertrekken gezamenlijk en komen ook samen op onze bestemming aan. We doorlopen daarbij de bewezen opbouw van het 1:1 Native Brand programma, volgens de pijlers: 1) identiteit, 2) verhaal, 3) beeld, en 4) brand and business.

Wekelijks treffen we elkaar online bij de TR-IBE sessions. Tijdens deze momenten bij het virtuele kampvuur bespreken we het onderwerp van die week. Francien leidt de bijeenkomsten in, verrast je met nieuwe perspectieven en inzichten. Er is gelegenheid voor het inbrengen van casussen, we delen inzichten, wisselen verhalen uit en spiegelen elkaar. Ook gaan we – soms plenair, soms in kleine groepjes en soms individueel – aan het werk met allerlei uitdagende, prikkelende extra opdrachten gericht op implementatie van je merkstrategie. Tussen de bijeenkomsten door is het mogelijk om elkaar in een online community op te zoeken om te sparren en elkaar te spiegelen.

Image

Natuurlijk sluiten we de TR-IBE sessions live af met een feestelijk écht kampvuurdiner dat in het teken staat van uitwisselen, netwerken en delen. En iets zegt ons dat het daar niet zal eindigen…

Dit wil ik!

even een rekensommetje…

We weten uit ervaring dat financiële overwegingen eigenlijk geen rol spelen bij de keuze voor het Native Brand programma. De waarde van de ervaringen, inzichten en inspiratie die je opdoet tijdens de reis is tenslotte niet in geld uit te drukken.

En toch is het goed om – als je twijfelt tussen het groepsprogramma of een individueel Native Brand programma – dit rekensommetje mee te nemen.

Native Brand programma zelfstudievariant (1 archetype)
twv 1250 euro

Toegang tot het programma van tweede en derde archetype
twv 1100 euro

12 intensieve en inspirende TR-IBE sessions van twee uur onder begeleiding van Francien
twv 3750 euro

Bakken vol extra inzichten, handouts en opdrachten voor merkimplementatie (onder meer op gebied van storytelling, klantreis, contentcreatie)
twv 2750 euro

Bijzonder kampvuurdiner op inspirerende locatie
twv 400 euro

Prachtig vormgegeven werkboek (zo’n echte, van papier)
twv 50 euro

De kracht van de groep en een netwerk for life
tja, onbetaalbaar dus

De minimale waarde is dus 8900 euro.
In het groepsprogramma krijg je het allemaal voor

2950 euro!

Dit wil ik!
Image

WAT anderen zeggen OVER HET NATIVE BRAND PROGRAMMA
TR-IBU raakt met Native Branding de essentie van je merk. Vanuit die essentie ontwikkelt Francien met jou een brand strategie die uniek en krachtig is. Je merk staat als een huis. Als je daarvoor kiest, krijg je iets onbetaalbaars terug.
Suzanne Pepping, Hartgroeien

Francien has the uncanny capability to ask the right questions, triggering entrepreneurs to self reflect on a much deeper level than any ‘branding professional’ I’ve met before her. She approaches entrepreneurs and people with an open mindedness that creates a safe and respectful environment to confront your deepest desires and fears and she effortlessly assists in molding this into a recognizable brand that reflects you and stands out from the crowd.
Judith van Heumen, Worldwide Success Partners

TR-IBU leerde me de weg terug naar mezelf vinden. Ik leerde mijzelf als ontdekkingsreiziger aanvaarden. Ik zie nu de kracht van wie ik ben, en weet hoe ik mijn identiteit op een natuurlijke manier professioneel naar buiten breng. De sessies waren heel intens en diepgaand. Ik genoot ervan van de vele eye-opener momenten. Iedere ondernemer die echt vanuit zijn of haar natuur wil werken zou moeten deelnemen aan het Native Brand programma.
Caroline Geirnaert, DeVijfklaver

wel even een kleine waarschuwing

Want let op… Het Native Brand programma is een intensief programma waarin je veel leert over jezelf. Niet zelden zijn deelnemers diep in hun ziel geraakt, en voor altijd veranderd. Waarbij ‘veranderd’ betekent: meer zichzelf dan ooit! Wat daarvoor nodig is, is dat je jezelf laat zien. Écht laat zien. Dat je eerlijk kijkt en deelt wat je bezighoudt. Dat kan kwetsbaar voelen in een groep, maar is tegelijkertijd juist ontzettend krachtig. Want je leert jezelf zien zoals anderen jou zien: als een mooi, waardevol mens met een prachtig verhaal en een onweerstaanbaar merk.

Overweeg je deelname aan een Native Brand TR-IBE? Weet dat dan wij er – met jou –  alles aan doen om ervoor te zorgen dat jezelf laten zien écht veilig is.

Image

Aanmelden voor het groepsprogramma doe je via een mail aan info@tr-ibu.nl.
Let op: je aanmelding is pas definitief na het voldoen van de factuur.
Vol = vol.

Wil je liever eerst een kijkje nemen achter de schermen bij de Native Brand academy? Meld je dan aan voor een Open Dag. Je leest hier alles over de Open Dagen.