Open Dagen

Dus je deed de Native Brand test. En daar kwam een dominante ontdekkingsreiziger uit. Of een buurjongen. Misschien wel een magiër, een creator of een wijsgeer. Of even van de zeven andere archetypen. Wellicht weet je zelfs wel hoe jouw uitgebreide archetypeprofiel eruitziet.

Maar dan? Het idee van #eenmerkdatklopt spreekt je aan. Een merk creëren rondom wie je echt bent. Niet ‘wat hoort’ of ‘wat gegarandeerd succesvol is’ als uitgangspunt van je merk, maar jouw natuurlijke voorkeuren. Je onbewuste overtuigingen en impliciete beloften. Je vanzelfsprekendheden, je blinde vlek.

Maar hoe krijg je inzicht in je blinde vlek? Waar begin je?

native branding en #eenmerkdatklopt

In het Native Brand programma van TR-IBU – de flagship van de Native Brand academy – ga je de diepte in, op zoek naar het geheim van jouw aantrekkingskracht. Het intensieve programma geeft je vele inzichten, en je krijgt er tools en handvatten om al die inzichten te vertalen in #eenmerkdatklopt.

En eerlijk? Werken vanuit een merk dat klopt, is te gek!

Wat je gaat ervaren is dit. Zelfvertrouwen, radicale acceptatie van wie je bent, de waarde zien in jezelf die  anderen ook zien, regie op je leven en persoonlijk – authentiek – leiderschap. En vanuit daar: duidelijkheid in je merk, alignment, betrokken medewerkers, flow en zingeving. Met als resultaat: tomeloze energie, een verhaal dat staat als een huis, magnetische aantrekkingskracht op de leukste klanten en wie weet – als je er helemaal voor gaat – jouw unieke concept. Dat ene waarin alles samenkomt en dat alleen van jou is. Nooit meer dat knagende gevoel dat je niet je volledige potentie benut. Het is je gegund.


Image

nieuw: open dagen

Vanaf nu is het mogelijk om een kijkje te nemen achter de schermen van de Native Brand academy. Tijdens een heuse Open Dag laten we je graag zien hoe we werken. Natuurlijk krijg jij een voorproefje op het Native Brand programma, en is er de mogelijkheid om je vragen aan Francien (antropoloog en Native Brand strateeg – founder en owner van TR-IBU | Native Branding) te stellen en andere toffe ondernemers te leren kennen. Ook hebben we nog een leuk nieuwtje met je te delen, vers van de pers!

De Open Dag is gratis, en als dank voor je deelname krijg je bovendien een mooie aanbieding voor als je besluit mee te doen met het Native Brand programma. En nee, dat is niet verplicht natuurlijk. En de Open Dag is niet één grote salespitch. Want dat klopt niet bij ons merk. ?  Op deze Open Dag kom je gewoon proeven en kijken, horen en voelen. Met alle zes je zintuigen. Je bent van harte welkom.

data en aanmelden

De data voor de komende Open Dagen zijn:

vrijdag 19 maart 2021 van 14 tot 16 uur

vrijdag 16 april 2021 van 14 tot 16 uur

vrijdag 21 mei 2021 van 14 tot 16 uur

Meld je snel aan, er is plaats voor maximaal 20 deelnemers. Vol = vol.
Aanmelden kan door een mail te sturen aan info@tr-ibu.nl. Vergeet daarbij niet te vermelden voor welke datum je je aanmeldt!

een goed begin is het halve werk

Wij hebben met de Open Dag maar één bedoeling: jou laten ervaren hoe groot de impact van Native Branding is. En die is het grootst als je je goed voorbereid.

Dat betekent dat je:

1) de Native Brand test doet,

2) je uitgebreide testresultaten opvraagt via info@tr-ibu.nl, de informatie over jouw dominante archetypen bekijkt én bepaalt welk(e) archetype(n) het meest resoneren,

3) met een open mind komt en bereid bent om een inkijkje te krijgen in het geheim van jouw aantrekkingskracht,

4) een fijne, rustige plek zonder afleiding vindt om ongestoord mee te kunnen doen.

De Open Dag vindt online plaats via Zoom. Een link naar de meeting volgt na aanmelding als je deelname wordt bevestigd. Tot dan!