Native Brand verdiepingscursussen

Speciaal voor alumni van de Native Brand academy is er vanaf medio 2020 de mogelijkheid om een specifiek element van hun merk nog verder te verdiepen. Op veler verzoek wordt op dit moment voor een aantal thema’s een verdiepingscursus uitgewerkt.

een verhaal dat klopt

Als Native Brand begrijp je welke rol jij hebt in het leven van jouw klant. Dat inzicht wordt nóg groter als je het bekijkt vanuit de klassieke opbouw van een verhaal, vanuit storytelling. In deze universele ‘reis van de held’ is er voor ieder archetype een specifieke rol weggelegd en een specifiek type verhaal te vertellen. In deze cursus leer je dat verhaal kennen én vertellen.


een website die klopt

In een tijd waarin online ondernemen een steeds grotere plek inneemt, kun je eigenlijk bijna niet meer zonder goede website. Maar wat is een goede website voor jou? In deze cursus ontdek je niet alleen welke website klopt bij jou, maar heb je aan het einde ook een website die werkt! Cursus in samenwerking met Johanna Oosterbaan van www.goudenwebsite.nl.

opleiding werken met archetypen

Naast verdiepingscursussen start – onder voorbehoud – na de zomer de opleiding Betekenisvol werken met archetypen.


opleiding native branding
betekenisvol werken met archetypen

Of je nu coach bent of designer, je bezig houdt met klantbeleving, fotografie of advies. Het maakt niet uit wat je werk precies is, als je werkt met mensen is een diepgaand inzicht in archetypen onwaarschijnlijk waardevol.

Vrijwel álle ondernemers die werkten aan hun Native Brand, hebben dát ondervonden. Speciaal voor die ondernemers ontwikkelen we een opleiding werken met archetypen.

In deze opleiding komt aan de orde:
– de studie van de mens: psychologie en antropologie
– theorie en betekenis van de archetypen
– de twaalf archetypen en de verlangens die zij representeren
– hoe herken je archetypen?
– hoe zet je archetypen in in jouw werk?
– ethiek in het werken met archetypen

Deze opleiding is exclusief voor alumni van de Native Brand academy.


Wil jij ook aan de slag met #eenmerkdatklopt? Deel uitmaken van een bijzonder netwerk van ondernemers in de Native Brand academy? Dat kan! Start vandaag nog met de zelfstudievariant van ons Native Brand programma.

Ja, ik wil een native brand zijn!

Liever één op één werken met Francien? Neem contact op voor de mogelijkheden.