Native Brand whitepapers

Iedere ondernemer is uniek, dus ook iedere merkstrategie van een Native Brand is uniek. Wij zijn geen voorstander van allerlei one best way adviezen, omdat je daar gewoonweg niet zoveel aan hebt.

Als je aan de slag gaat met het creëren van een congruent merk, kan het desalniettemin heel fijn zijn om een soort ‘cheat sheet’ te hebben. Een spiekbriefje die je helpt bij het maken van de juiste keuzes. Zeker voor ondernemers die níet één op één met Francien werkten en dus niet hun persoonlijk op maat gemaakte Native Brand strategie ontvingen.

twaalf archetypen, twaalf whitepapers

Speciaal voor jou ontwikkelden wij daarom de Native Brand whitepapers. Hierin vind je in één oogopslag alle belangrijkste uitgangspunten die aansluiten bij jouw dominante archetype(n).

Je bestelt de whitepapers binnenkort in onze webshop, en ontvangt ze na betaling direct in je mailbox. Eén whitepaper kost 19 euro, drie whitepapers kosten 49 euro en voor 149 euro ontvang je ze alle twaalf. Heel interessant voor vormgevers, marketeers en communicatieprofessionals die voor uiteenlopende type klanten werken. En voor jou als je geen genoeg van de archetypen krijgt natuurlijk. Want dat  snappen we.

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Wil je ze nu al bestellen? Stuur dan even een mail aan info@tr-ibu.nl.

We laten ze vol trots natuurlijk graag aan je zien. Kijk maar hoe gaaf.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Wil jij ook aan de slag met #eenmerkdatklopt? Je eigen merk zó goed doorvoelen dat je geen whitepapers meer nodig hebt? Dat kan! Start vandaag nog met de zelfstudievariant van ons Native Brand programma.

Ja, ik wil een native brand zijn!

Liever één op één werken met Francien? Neem contact op voor de mogelijkheden.