Native Brand workshop

Ondernemer zijn betekent dat je heel veel zelf ontdekt, bedenkt en in de wereld zet. Een druk bestaan. A lonely journey misschien. Maar lang niet altijd. Zeg eens eerlijk, hoe fijn is het om andere ondernemers te ontmoeten? Mensen die begrijpen wat het betekent om ondernemer te zijn. Met wie je kunt sparren, kennis deelt en inspiratie opdoet.

Deel uitmaken van een ondernemersnetwerk is pas écht waardevol als het verder gaat dan netwerken. Elkaar écht leren kennen en verder brengen, elkaar spiegelen, uitdagen en stimuleren. Dat is ‘where the magic happens’, waar waarde en betekenis ontstaat.

Daar weten wij alles van. Francien van TR-IBU is een graag geziene spreker op bijeenkomsten van ondernemers die écht op zoek zijn naar waarde en betekenis. En dat is niet voor niets…

when the magic happens

Denk even aan het netwerk waar jij deel van uitmaakt? Kennen jullie elkaar vooral van WAT je doet? Dan zijn jullie niet de enige.

Stel je eens voor hoe het zou zijn om stil te staan bij WIE je bent. Niet de buitenkant, maar de binnenkant. Jouw onbewuste voorkeuren en impliciete beloften. Het geheim van jouw aantrekkingskracht en de verklaring van jouw succes.

Native Brand workshops zijn een feest van herkenning en inzicht, een bron van hilariteit en échte verbinding. A life changing experience want jullie bijeenkomsten gaan nooit meer hetzelfde zijn.


Image
Image
Image

werkwijze

Een Native Brand workshop bij jouw ondernemersnetwerk werkt als volgt.

#1 oriënterend gesprek

In een vrijblijvend oriënterend gesprek ontdekken we wederzijds of een Native Brand workshop voor jullie een goed idee is. In dat gesprek bespreken we wat jullie netwerk kenmerkt en welke waarde de workshop kan toevoegen.

#2 praktisch

We spreken datum, tijd en locatie af. Jullie betalen de factuur vooraf (750 euro per dagdeel, inclusief voorbereiding en reiskosten, minimaal tien deelnemers).

#3 tests

Alle deelnemers doen uiterlijk een week voor de workshop de Native Brand test. De testresultaten neemt Francien mee tijdens de workshop.

#4 workshop

En dan is het zover: jullie gaan een onvergetelijk avontuur met elkaar meemaken. Bereid je voor: jullie zullen ook veel later nog praten over buurjongens, minnaars, ontdekkingsreizigers, magiërs en wijsgeren. 😉

#5 evaluatie

Na afloop horen we natuurlijk graag hoe het was!

meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Native Brand workshop?
Mail naar info@tr-ibu.nl.


Wil jij ook aan de slag met #eenmerkdatklopt? Een verdieping op de Native Brand workshop waar je bij was? Dat kan! Start vandaag nog met de zelfstudievariant van ons Native Brand programma.

Ja, ik wil een native brand zijn!

Liever één op één werken met Francien? Neem contact op voor de mogelijkheden.